SLIDE SHARE

Kiltakouluissa on innostuttu SlideSharesta! Mikä SlideShare on?

SlideShare on internetissä toimiva esitysten jakopalvelu. Käyttäjät voivat ladata sinne PowerPoint-, PDF-, Keynote- ja OpenOffice-esityksiään. Tallentaminen vaatii palveluun kirjautumisen mutta esitysten katseleminen on täysin vapaata.


Miten etenet SlideShare-tilin perustamisessa?

SlidShare kanava luodaan valitsemalla osoitteessa www.slideshare.net oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään. Jos sinulla on jo olemassa Google-tili, kirjaudu sisään Google-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla

Jos sinulla ei ole Google-tiliä, valitse luo tili. Sinua pyydetään antamaan joitakin tietoja itsestäsi Google-tilin luomista varten. Tilin luomisen yhteydessä sinua pyydetään myös luomaan Google-käyttäjänimi.
  • Mene osoitteeseen www.slideshare.net
  • Luo itsellesi tili kohdassa ”Sign up”
  • Voit kirjautua sisään jo olemassa olevalla LinkedIn tunnuksella tai Facebook tunnuksella, kirjaudu sisään tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  • Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin, josta pääset varmistamaan kirjautumisesi


Miten SlideSharea kannattaa käyttää?

Alunperin palvelu suunniteltiin yrityksille ja yliopistoille, esitysten helppoon jakeluun työntekijöille ja opiskelijoille. Nykyään palvelussa on paljon myös viihteellistä sisältöä. SlideSharea voi hyödyntää oman osaamisen jakamisessa ja helpossa informaation jakamisessa eri organisaatioiden välillä.

 

Mikä on kätevää  SlideSharessa?

Esitysten jakaminen.

 

Mitä laitteita tarvitset?

Voit hyödyntää palvelua matkapuhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti